donderdag 30 april 2015

Kussenhoes



Zo, ik kan weer iets doorstrepen op mijn to do lijstje. Deze kussenhoes wilde ik al zo lang maken. Het idee komt uit het boek Eline's Huis. Het plaatje van de postzegel staat daar in spiegelbeeld afgedrukt. De postzegel heb ik gescand en geprint (in spiegelbeeld) op transferpapier en op wit katoen gestreken. Met een randje kant heb ik het op de stof voor de kussenhoes genaaid. De postcard stempel heb ik op de stof getekend met een textile pen. O, wat is het toch heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik kom tijd tekort. 



Een nieuwe kussenhoes bij de oude naaimachine van mijn oma.

De achterkant sluit als een enveloppe.
Ik gebruikte hiervoor biaisband van Cath Kidston.




woensdag 15 april 2015

Geboortekaart


Geboren! Een vriendin van mij is oma geworden. Ik wist dat het een jongen was dus ik kon al beginnen met het maken van een kaart. Ik wil een kaart altijd  zo persoonlijk mogelijk maken daarom heb ik om de riem van het broekje de naam gehangen van de baby. Het patroon van de kaart komt van creatrieskaarten.blogspot.com



donderdag 2 april 2015

Pasen

Voorjaar, hoera! Tijd voor bollen, tulpen, ranonkels en andere lentebloemen. Fijn om van al dat moois iets te maken voor op tafel in huis of voor op de terrastafel.