donderdag 29 januari 2015

Shoppen in Den Haag

Wat zijn die goedkope treinkaartjes toch handig! Zo kun je altijd wel een reisje verzinnen. Gisteren ging ik met de trein naar Den Haag. Zomaar, een beetje funshoppen. :) Ik kwam met een volle tas terug. Allemaal gekocht bij die grote pas geopende kledingwinkel. Voor deze kaart heb ik me laten inspireren door de nieuwste mode. Nadat de winkels gesloten waren was de pret nog niet over. Ik had s avonds afgesproken met mijn dochter. We gingen samen uit eten in Den Haag. Het was een heerlijk dag. En de kaart, stuurde ik op naar haar.







donderdag 22 januari 2015

Geboortekaartje

Mijn kapster is moeder geworden van een zoon. Dat vraagt om een kaart met een cadeautje. Ik koos een zelfgemaakte kaart met een sleutelhanger. Ik zocht een plaatje van een auto, en knipte de diverse onderdelen uit vilt. Met textiellijm plakte ik het geheel in elkaar, met een lint en hanger er tussen. Op de bandjes naaide ik twee kleine knoopjes. Het voor- en achterlicht borduurde ik met een knoopsteek.  Aan de hanger zit een label met de tekst "een zoon". De enveloppe is gedecoreerd met een silhouet van de auto. Zo heb je een unieke kaart, met een unieke sleutelhanger. Heerlijk om zelf dingen te maken. Van te voren weet ik nog niet precies hoe het gaat worden. Het eindresultaat is voor mij altijd weer een verassing.  :)






donderdag 15 januari 2015

Boekomslag

Het boek Eline's Huis is mijn favoriete boek.  Het staat vol met homedecoraties om zelf te maken. Ik heb al veel dingen gemaakt uit dit boek en haal er ook altijd weer inspiratie uit. Het maken van een boekomslag stond al lang op mijn 'to do' lijstje. Ik ben erg zuinig op dit boek dus daarom maakte ik het boekomslag voor dit boek. Ik ben blij met het resultaat. Wat vinden jullie? Je mag een reactie achterlaten.







zondag 4 januari 2015

Hart

Het is veel te lang geleden dat ik aan mijn blog werkte. De tijd vliegt voorbij, ineens is het 2015. Ik ben in de tussentijd natuurlijk wel creatief bezig geweest. Ik had even een blog pauze, ik zal de komende tijd weer wat vaker iets op mijn blog zetten. Mijn laatste project is een hart gemaakt van bloemen. Bloemen die ik haakte of gemaakt heb van vilt of stof.  Ik wens iedereen veel liefde en geluk dit jaar.